Yrityksestä

Liikenne Kinnunen Oy on täyden palvelun matkatoimisto, joka on erikoistunut matkojen järjestämiseen kotimaassa, Pohjoismaihin, Venäjälle ja Baltian maihin. Yritys tarjoaa myös tilausajoja sekä räätälöi matkapaketteja asiakkaiden toivomusten mukaan sisällyttämällä niihin kuljetuksen lisäksi myös majoituksia, ruokailuja, opastuksia, lippuja teatteriin, konsertteihin, jääkiekko-otteluihin ja muihin aktiviteetteihin.

Liikenne Kinnunen Oy on perustettu vuonna 2009. Matkanjärjestäjän oikeuden yritys on saanut vuonna 2010. Ensimmäisinä vuosina on järjestetty lähinnä tilausajoja kotimaassa sekä kylpylämatkoja Viroon. Vuonna 2011 toiminta on laajentunut Venäjälle, jolloin järjestettiin ensimmäiset matkat Petroskoihin ja Pietariin. Vuosien saatossa Venäjästä on tullut yrityksemme vahvin matkakohde.

Tällä hetkellä yrityksen matkat kohdistuvat kotimaan lisäksi erityisesti Norjan puolelle, Ruotsiin ja Viroon.

Tilausajoja on järjestetty erilaisille yhdistyksille, oppilaitoksille, urheiluseuroille ja työporukoille sekä kotimaassa että myös ulkomaille.

Myös bussimatkan aikana järjestetään asiakkaillemme erilaisia aktiviteetteja. Pelataan bingoa, opiskellaan kieltä, katsotaan elokuvia, kuunnellaan musiikkia, visaillaan ja välillä myös jumpataan.

Asiakkaiden palaute ja toivomukset ovat olleet aina meille tärkeitä. Keräämme palautetta yleensä suullisesti jo paluumatkalla, mutta toivomuksia ja kehittämisehdotuksia voi esittää myös sähköpostitse. Otamme kaikki palautteet huomioon ja kehitämme niiden mukaan matkatarjontaamme.

Nähdään matkoilla!