Tietosuojaseloste

Rekisterinpitäjä

Liikenne Kinnunen Oy, Y-tunnus 2262161, myynti(at)liikennekinnunen.com, Luhtapohjantie 1201 81200 ENO, p. +358 40 512 6349.

Käsittelyn tarkoitus

Matkoihin liittyvien varausten hoitaminen, vahvistaminen ja laskuttaminen sekä asiakasyhteydenpito.

Rekisterin sisältö

Asiakkaiden perustiedot kuten etu- ja sukunimi, osoite, sähköposti, puhelin, matkakohde, lähtöpäivä ja – paikka, syntymäaika ja passinumero (tarvittaessa).

Tietojen luovuttaminen

Asiakkaan henkilötietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille ilman asiakkaan suostumusta. Käytämme tietoja vain asiakkaan varaaman matkan liittyvissä asioinneissa ja luovutamme vain matkaa koskevat tarpeelliset tiedot matkaan liittyville tahoille (laivayhtiöt, VR, hotellit ja rajaviranomaiset). Tietoja ei luovuteta ei käytetä suoramainontaan, etämyyntiin eikä markkina- tai mielipidetutkimuksia varten.

Tietojen siirtäminen kolmanteen maahan tai kansainväliselle järjestölle

Tietoja ei siirretä kolmansiin maihin tai kansainväliselle järjestölle.

Tietojen säilytys

Noudetaan tietojen säilytyksessä ja käsittelyssä tietosuoja-asetuksen velvoitteita.

Tiedot säilytetään sähköisesti. Rekisterin käyttö on suojattu henkilökohtaisin käyttäjätunnuksin ja salasanoin ja siihen on pääsy vain asianomaisilla tahoilla. Tiedot poistetaan järjestelmästä kirjanpitosäädösten edellyttämän säilytysajan jälkeen.

Rekisteriä ei säilytetä paperitulosteena. Mahdolliset henkilötietoja sisältävät paperilla olevat asiakirjat (esim. raja- ja hotellilistat) tuhotaan asianmukaisesti käsittelyn jälkeen.

Tietojen tarkistus- ja korjausoikeus

Asiakkaalla on oikeus tarkistaa häntä koskevat rekisterissä olevat tiedot ja tarvittaessa pyytää niiden korjausta ottamalla henkilökohtaisesti yhteyttä rekisterinpitäjään.