”Satumaan Kuningas” Kermankosken kesäteatterissa
la 15.6.2024

50,00 

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Kuvaus

”SATUMAAN KUNINGAS”

Neljän platina- ja kuudentoista kultalevyn tangokuninkaan, vaatimattoman ja suoraselkäisen Reijo Taipaleen uran kunniaksi tehty suuren suosion saavuttanut musiikkinäytelmä.

”Satumaan kuningas” -laulunäytelmä kertoo tarinan siitä, kuinka maalaistilan pienestä pojasta kasvoi suosittu tanssilavojen kiintotähti. Esitys on kunnianosoitus Reijo Taipaleen levyttämälle ”Satumaa”-kappaleelle.

Pienenä lapsena Reijo Taipale kuunteli ja ihaili lumoutuneena Olavi Virtaa. Hän sai siitä jotain, minkä alle haudata pula-ajan ja lapsuuskodin köyhyyden.

Ikävuosien karttuessa Reijo ansaitsi taskurahaa halkomotteja tekemällä, päästäkseen Helsinkiin toteuttamaan unelmaansa laulajana.

Helsingissä Reijo työskenteli aluksi rakennuksilla ja lauloi iltaisin naisorkesteri Rytmityttöjen solistina. Pian hänet pestattiin Kullervo Linnan orkesteriin. Esiintymislavat ja suosio kasvoivat vuosi toisensa jälkeen. Konstailematon ja vähäeleinen Reijo Taipale hurmasi vähitellen suomalaisten sydämet lauluäänellään ja karismaattisella olemuksellaan ja nousi koko kansan tuntemaksi huippusolistiksi. Hän oli tunnollinen ja luotettava esiintyjä, rehellinen oman tiensä kulkija. Hän oli aito ja helposti lähestyttävä ihminen.

”Satumaan kuningas” on Juse Venäläisen käsikirjoittama ja Jussi Myllymäen ohjaama nostalginen musiikkinäytelmä. Rooleissa nähdään rakastettu tangokuningas Kari Hirvonen, tangokuningatar Marita Taavitsainen, lapsitähti Eikka Eronen sekä viihteen moniosaajat Merja Kuisma, Diana Anttila, Arttu Eronen ja Juse Venäläinen. Koreografian on luonut Merja Kuisma. Musiikista vastaavat Kultaisen harmonikan mestari Jani Helenius sekä Onnentähti-orkesteri.

Alustava matkanohjelma:

  • Klo 11:45 lähtö Enosta
  • Klo 12:20 lähtö Joensuusta
  • Klo 14:00 teatteriesitys. KESTO: n. 2,5 h väliaikoineen (0,5 h)

Hinta 50 euroa/hlö, sisältää kuljetuksen ja lipun teatteriin, joka alkaa klo 14.00.

Bussikuljetus alustavasti alkaen Enosta. Pysäköintimahdollisuus Enossa aidatun alueen sisällä. Lähtijämäärän mukaan järjestetään myös kimppakyytikuljetus Lieksasta hintaan 10 €/hlö.

Tarvittaessa soita, laita sähköpostia tai käytä alla olevaa ostoskoria ilmoittautuessasi matkalle.

Lisätiedot

Lähtöpaikka

Eno, Joensuu, Muu toivomus (mainitse varauslomakkeella)