home

Yrityksestä

Liikenne Kinnunen Oy on täyden palvelun matkatoimisto, joka on erikoistunut matkojen järjestämiseen kotimaassa, Venäjälle ja Baltian maihin. Yritys tarjoaa myös tilausajoja sekä räätälöi matkapaketteja asiakkaiden toivomusten mukaan sisällyttämällä niihin kuljetuksen lisäksi myös majoituksia, ruokailuja, opastuksia, lippuja teatteriin, konsertteihin, jääkiekko-otteluihin ja muihin aktiviteetteihin.

Liikenne Kinnunen Oy on perustettu vuonna 2009. Matkanjärjestäjän oikeuden yritys on saanut vuonna 2010. Ensimmäisinä vuosina on järjestetty lähinnä tilausajoja kotimaassa sekä kylpylämatkoja Viroon. Vuonna 2011 toiminta on laajentunut Venäjälle, jolloin järjestettiin ensimmäiset matkat Petroskoihin ja Pietariin.

Vuosien saatossa Venäjästä on tullut yrityksemme vahvin matkakohde. Matkoja järjestetään Petroskoin ja Pietarin lisäksi Moskovaan, Viipuriin, Sortavalaan, Kostamukseen, Novgorodiin, Solovetskin saarelle, Käkisalmeen sekä moneen muuhun Venäjän kaupunkiin ja kylään. Venäjän matkoilla meillä on aina mukana venäjän kieltä puhuva opas, joten asiakkaiden asiointi rajalla, matkakohteissa ja vaikka kaupoissa sujuu ongelmitta. Matkakohteissa olemme järjestäneet asiakkaillemme erilaisia retkiä, esim. Kizin ja Valamon saarelle, Pietarhoviin ja Katariinan palatsiin, sekä lippuja teatteriin, jääkiekkoon, sirkukseen, konsertteihin ja erilaisiin tapahtumiin.

Myös bussimatkan aikana järjestetään asiakkaillemme erilaisia aktiviteetteja. On pelattu bingoa, opiskeltu kieltä, katsottu elokuvia, visailtu ja myös jumpattu.

Tilausajoja on järjestetty erilaisille yhdistyksille, oppilaitoksille, urheiluseuroille ja työporukoille sekä kotimaassa että myös ulkomaille.

Asiakkaiden palaute ja toivomukset ovat olleet aina meille tärkeitä. Keräämme palautetta yleensä suullisesti jo paluumatkalla, mutta toivomuksia ja kehittämisehdotuksia voi esittää myös nettisivuilla olevalla lomakkeella. Otamme kaikki palautteet huomioon ja kehitämme niiden mukaan matkatarjontaamme.

Nähdään matkoilla!

 

Tykkää ja seuraa meitä Facebookissa!  

Kuvahaun tulos haulle instagramSeuraa meitä Instagramissa!