home

Valmismatkat

Liikenne Kinnunen Oy on Kuluttajavirastoon rekisteröitynyt vakuuden antanut Matkanjärjestäjä ja Matkanvälittäjä. Tarjoamme matkoja Venäjälle, Baltian maihin ja Suomeen sekä tilausajoa 49+1+1 paikkaisilla turistivarustuksilla olevilla busseilla.

Matkaehdot

Matkalle ilmoittautuminen

Voit ilmoittautua matkoille suoraan Ajankohtaiset matkat -sivulla,  Ota yhteyttä! -lomakkeella, sähköpostilla myynti(at)liikennekinnunen(dot)com tai puhelimitse +358 40 512 6349.

Matkan maksaminen

Lasku sähköpostiin (ilmainen) tai paperilasku postitse (3 €/lasku).

Matkan peruminen

Noudatamme Yleisiä matkapakettiehtoja .

Matkanjärjestäjällä on oikeus periä toimistokuluina 40 €, jos matkustaja peruuttaa matkan myöhemmin, kuin 30 vuorokautta ennen matkan alkamista. Lisäksi voidaan periä  yleisten matkapakettiehtojen mukainen peruutusajankohdan mukaan määritettävä prosenttiosuus matkan hinnasta. Suosittelemme peruutusturvan sisältävää matkavakuutusta.

Emme pysty valitettavasti palauttamaan ennakkoon varattujen ja maksettujen esim. konserttilippujen maksuja.

Korona-aikana käytetään joustavia peruutusehtoja

Koronavirus vaikuttaa vahvasti matkailuun. Seuraamme tilannetta hetki hetkeltä ja toimimme ulkoministeriön ja THL:n ohjeiden mukaisesti. Toivomme kaikilta kärsivällisyyttä tässä erikoisessa tilanteessa. Otamme teihin välittömästi yhteyttä, jos varaamaanne matkaan tulee muutoksia tai se joudutaan perumaan.

Jos matkan peruuntuminen tapahtuu viranomaisen asettaman matkustus-suosituksen vuoksi, palautamme jo tehtyjä maksusuorituksia niiltä osin kuin saamme palautuksia eri palveluntuottajilta.

Jos matkan peruuntuminen tapahtuu asiakkaan toimesta, noudatamme Yleisiä matkapakettiehtoja .

Korona-aikana käytämme joustavia peruutusehtoja sekä tarjoamme matkustajalle oikeuden muuttaa lähtöpäivää tai matkakohdetta ilman kuluja (tarvittaessa vain maksamalla alkuperäisen ja uuden matkan mahdollisen hinnanerotuksen). Laskutamme matkan vasta silloin, kun sen toteuttaminen varmistuu, noin kaksi viikkoa ennen matkaa.

Tervetuloa matkoillemme!